dilluns, 29 d’octubre del 2007

LA TERRA

Bé, ja hem arribat a la Terra. Després de viatjar per l'Univers i conèixer les propietats dels materials entrem a la Terra per investigar-ne els seus quatre grans grups de matèria - Geosfera, Atmosfera, Hidrosfera, Biosfera.
Per començar observem com és la terra, com es distribueixen la Geosfera i la Hidrosfera a gran escala. I mica en mica anirem reduint l'escala per estudiar-ne els detalls.
Si voleu observar la terra, existeixen dos grans elements per fer-ho que són:
- google map (aquí podreu trobar imatges en 2D)
- google earth (i si voleu veure imatges més dinàmiques en simulació de 3D us podeu instal·lar aquest programa gratuït. Sempre però, feu-ho amb el consentiment dels vostres pares.)


















Aquest és un tema introductori als diferents blocs que estudiarem des d'ara i fins a final de curs referents a la terra.













Tot seguit podeu veure els pòsters elaborats pels diferents grups de treball durant 2 dies a classe i exposats en una tercera realitzats pels estudiants de l'IES Antoni Cumella de Granollers.

1r CONGRÉS CIENTÍFIC CIÈNCIES NATURALS GRUP B
Us adjunto els pòsters científics que heu presentat en dues fases. La primera imatge és la que vau utilitzar per exposar i la segona és la del pòster un cop acabat.

grup 1
Satèl·lit

grup 2
La superfície terrestre

grup 3
L'interior de la terra

grup 4
Biologia terrestre
grup 5
Biologia marina

1 comentari:

  1. esta molt be akesta web i no ens a kedat tant malament les expocision per cer la primera vegada!



    ^primens^



    ATt: Jose

    ResponElimina